dimarts, 11 de maig del 2010

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 



Agenda del 10 al 16 de maig


Dilluns 10 de maig

El 1978 mor "suicidada" Ulrika Meinhof a la presó d'Sttutgart





Dimecres 12 de maig

L'any 1977 torna a l'estat espanyol Dolores Ibárruri 











:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 


Racisme

El racisme creix i es tranforma com qualsevol altra cosa que podriem imaginar però sense pensar el mal que pot arribar a fer. 
Amb la crisi que hi ha actualment, aquests comportaments són expandits per la població amb arguments que moltes vegades no tenen cap mena de sentit. 

Dia si dia no, per la televisió, al tren, en converses pel carrer, fins i tot podriem trobar-ho dins de casa, escoltem justifiacions que no sabem d'on surgeixen, no sabem qui les vol propagar, però que justifiquen aquesta crisi, culpabilitzatn un sector de la població que o bé la sufreix al mateix nivell que nosaltres o, fins i tot, encara més. 

Una fet que caldria tenir clar és que la delinqüència no té nació, ètnia o classe social. Per tant, no podem generalitzar el comportament i acusar la procedència d'aquella persona com agent únic d'aquest problema, perquè no l'és. 

Crec en la lluita contra aquesta crisi però ha de ser agafats de la mà de totes aquestes persones que s'han hagut de traslladar d'unes distàncies exagerades ( o no) per poder buscar una feina i poder posar un plat a taula a la seva família. 
Recordem que moltes d'aquestes persones han acceptat treballar amb unes condicions precàries i agafar feines que durant un cert temps, nosaltres no gosavem a acceptar... I ara els culpem de treure'ns la feina? 
Persones que són enganyades amb un ideal de vida utòpic, i que realment veiem especialment ARA que no ens porta en lloc, únicament a l'AUTODESTRUCCIÓ. 

A més a més, certs partits polítics utilitzen aquestes tècniques de persuassió sobre la població més afectada per la crisi, la més vulnerable. D'aquesta manera creen gran desvinculació entre la classe treballadora per ètnies i cultures, quan realment els seus problemes són molt més propers que no pas amb els d'aquests senyors amb corbata i camisa. 



> Perquè no hi ha persones legals i il·legals.

> Perquè no ets més/ millor per haver nascut en un lloc determinat 

> Perquè la teva sang, ve d'indrets del món que no podries imaginar.  

> Perquè de ben segur que els teus avantpassat van haver de traslladar-se en un altre indret...  


Cal una lluita de classes i respectuosa amb la diversitat! 















  

4 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Companys/es

Us passem octaveta per imprimir o ampliar-la per fer cartells i posar-les
als llocs de treball, d'estudi o al carrer.
poseu aquest adreça:

http://revoltaglobal.cat/IMG/pdf/2010_04_27_Octaveta_Zapatero_cat.pdf

les mesures de zapatero reclamen la VAGA GENERAL

Revolta Global-EA Maresme

passa-la!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

molt bo el blog, les referències, els combats, les paraules i les imatges... veig que també t'agrada George Grosz, els expressionistes, genial!!!

temps de revolta, d'art i compromís!

salut!

http://jtatiangel.blogspot.com

el chico del maiz ha dit...

larga vida a meinhof

premia de marx ha dit...

us passo agenda anticapitalista Maresme:

1a Jornada de formació i debat
anticapitalista al Maresme.

29 de maig de 2010. Premià de Mar
Organització política i moviments. Estratègia.
Internacionalisme. Ecosocialisme. Feminisme...

26 de maig mataró acte anticapitalista-revolta global

informació també a http://premiademarx.blogspot.com

Més informació i contacte:
revoltapremia@gmail.com